Vi har ledige pladser i skolen, dreng eller pige 6 - 18(23) år. Vi har 2 ledige pladser i døgntilbuddet 6 - 18(23) år. Kontakt os for at høre nærmere.

 

Efterværn


Udslusning og efterværn


På Gl. Højgaard er der mulighed for udslusning i vores unge-anneks, hvor der er plads til tre unge.

Her er husreglerne lempeligere end på resten af gården. Den unge er selv med i planlægningen af dagligdagen. Der holdes møder med den unge, og der indgås “ungdomsaftaler”, hvor fokuspunkter, der skal følges op på, nedskrives.
I annekset er der tre værelser og et fællesområde til hygge. Desuden er der køkken, så de unge efterhånden kan blive mere og mere selvhjulpne i forhold til madlavning, indkøb mv.

I forbindelse med påbegyndt udslusning holdes der møde med den unge, UU-vejlederen, forældre og Gl. Højgaard.
Der planlægges, hvilken uddannelse/STU, praktik, arbejde eller lignende den unge skal begynde på, samt hvilken støtte der i øvrigt er brug for.

Når den unge skal til at flytte fra fra Gl. Højgaard, planlægges den videre udslusning i forhold til hvor meget støtte, der fortsat er brug for og hvordan.
Det aftales i hvilken grad og hvordan, Gl. Højgaard fortsat er en del af forløbet.‘‘Fællesskab opmuntrer og forpligter alle til at tage hensyn til hinanden.’’


Polaroid‘‘Gl. Højgaard ligger på landet i grønne omgivelser.’’


Polaroid 2


 

Det social-pædagogiske opholdssted Gl. Højgaard - Gl. Nyborgvej 53 - 5772 Kværndrup - Tlf. 6227 2159 - CVR: 11778372 - Email:        Gl. Højgaard på Facebook